Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

VEČERAS ISTORIJSKA UTAKMICA „HRABRIH SOKOLA“

11.10.2018
image

Fudbalska reprezentacija Crne Gore odigraće večeras u Podgorici utakmicu trećeg kola C grupe Lige nacija, protiv selekcije Srbije.

Obje reprezentacije, nakon dva kola, imaju po četiri boda.

Srbija je remizirala sa Rumunijom u Beogradu i bila bolja od Litvanije u gostima, dok je naša reprezentacija podijelila bodove sa Rumunijom u gostima i pred svojim navijačima savladala Litvaniju.

,,Otkako je obavljen žrijeb za grupe u Lozani, ova utakmica počela je da se igra. Mislim da ni jedni ni drugi nijesmo željeli da igramo jedni protiv drugih. U ovom momentu želim da budem profesionalac i zato kažem da igramo takmičarsku utakmicu, ali i prijateljsku i bratsku sa druge strane. Želim pobjedu, kao i svaki trener i tako ću se i ponašati, naravno, u okvirima sportskog takmičenja i nadmetanja. Pokušaćemo da idemo naprijed u igri. Nećemo odstupati od onoga što smo dosad radili. Uspjeh takve igre ne zavisi samo od nas. Sigurno je da ćemo učiniti sve da navijače obradujemo", rekao je selektor Ljubiša Tumbaković.

Pobjednici četiri grupe lige plasiraće se u plej-of, iz kojeg će najbolja selekcija izboriti plasman na Evropsko prvenstvo.

Duel na stadionu pod Goricom počeće u 20 sati i 45 minuta, a sudi Italijan Đanluka Roki. Kapije Gradskog stadiona biće otvorene dva i po sata ranije.