Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

AMM SJUTRA URUČUJE NAGRADE : JOVOVIĆU SPECIJALNO PRIZNANJE

14.04.2019
image

Asocijacija menadžera Crne Gore sjutra u hotelu Hilton, u 10 sati, uručiće nagrade najuspješnijim menadžerima i preduzetnicima za 2018. godinu.

Podsjetimo, Nikšićanin Ranko Jovović, dobitnik je specijalnog priznanja za doprinos menadžmentu i preduzetništvu.

Kompanija na čijem je čelu uspješni nikšićki preduzetnik, uskoro će obilježiti 30 godina poslovanja, nosilac je privrednog i turističkog razvoja ne samo Nikšića, već i Crne Gore, a Jovovićevo intenzivno investiranje u krupne projekte prepoznato je i nagrađeno od strane Asocijacije menadžera Crne Gore.

Najuspješniji menadžeri godine u kategoriji velikih preduzeća su Nebojša Šćekić, izvršni direktor Sava osiguranja i Žarko Radulović, suvlasnik Montenegro Stars Hotel Group.

Preduzetnici godine su Tomislav Čelebić, predsjednik Odbora direktora kompanije Čelebić i Blagota Radović predsjednik Odbora direktora kompanije Zetagradnja.

Menadžer godine u kategoriji srednjih preduzeća je Milutin Đuranović, komercijalni direktor i osnivač kompanije Šimšić Montmilk.

U kategoriji malih preduzeća izabran je Ivica Tatar, izvršni direktor Logate.

Menadžer godine u mikro preduzećima je Zoran Vukčević, izvršni direktor Kuće mode i ljepote Zoran. Za mladog menadžera godine proglašen je Nikola Kovačević, izvršni direktor kompanije Mezon.

Projekt menadžer godine je Vladimir Vulić, programski direktor konferencije Spark.me. 

Vladanu Tabašu generalnom direktoru kompanije Čikom, dodijeljeno je priznanje za doprinos u oblasti digitalizacije Crne Gore.

Titula najuspješnije menadžerke u javnim institucijama pripala je Svetlani Vuković, direktorici Uprave za kadrove CG.

Nagrade za životno djelo Asocijacije menadžera Crne Gore dodijeljene su Slavku Drljeviću i Vladimiru M. Vukmiroviću.

Ovogodišnji laureati su u 2018. godini ostvarili ukupan prihod od 114,3 miliona eura, neto dobit od 17,3 miliona, imali ukupne investicije od 70,5 miliona i zapošljavaju blizu 1.600 radnika.