Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

KOMPANIJA NTC MEĐU 100 NAJVEĆIH

30.05.2019
image

Kompanija NTC iz Nikšića i ove godine našla se u društvu "100 najvećih", najuspješnijih kompanija Crne Gore koje su predstavljene u specijalnoj publikaciji „Poslovne novine-100 najvećih u Crnoj Gori“. 

Kompanija NTC d. o. o. osnovana je 2009. godine. U kategoriji je velikih privrednih subjekata - po ostvarenim poslovnim rezultatima, broju zaposlenih i svim drugim parametrima. Poreska uprava je otuda i kategorizuje kao velikog poreskog obveznika.

Osnovna djelatnost kompanije jeste trgovina na veliko hranom, pićem i drugom raznovrsnom robom. NTC je zastupnik svjetski poznatih brendova pića, kao što su - Paulaner, Granini, Stok, Moet & Henesi, Banfi, Sanpellegrino, Amaro

Montenegro, Badel, kao i domaće gazirane i negazirane vode Monte Minerale. Zastupnik je i brendova Agriform, Celjske Mesnine, Labud hemija i Minel hemija, i opreme za ugostiteljske objekte WMF. Kompanija uvozi i razne vrste cigarilosa i cigara kubanskog porijekla.

NTC je na domaćem tržištu prema iskustvu, rezultatima i strategiji poslovanja među vodećim kompanijama u svojoj oblasti, iako se u uslovima sve veće konkurencije stiče utisak da su konkurentske firme izjednačene u svim segmentima poslovanja – od asortimana, preko cijena i usluga do uslova plaćanja...

Menadžment kompanije čine timovi mladih, sposobnih i kreativnih ljudi, koji se trude da na najbolji način doprinesu zadovoljenju potreba potrošača.

Poznajući potrebe i navike kupaca, kompanija NTC je ponudu u potpunosti prilagodila tržištu, vodeći se maksimom da je zadovoljan i vjeran potrošač najbolja potvrda uspješnog poslovanja. Kompanija koristi GPS i GPRS sistem u poslovanju, koji joj obezbjeđuju efikasno praćenje i komunikaciju logistike i menadžmenta.

NTC pri distribuciji pića i hrane koristi sva najnovija informaciono-tehnološka rješenja.

Kompanija posjeduje online prodavnicu NTC Shop, na adresi www.ntcshop.me, putem koje prodaje hranu, piće i druge proizvode iz svog asortimana, dostavljajući porudžbinu na željenu adresu u roku od 24 sata.

NTC je od osnivanja do danas postigao veoma značajne rezultate – unaprijeđena je prodaja i infrastruktura, i zaposlen je veliki broj mladih ljudi.

Distribucija robe obavlja se najsavremenijim vozilima, uz poštovanje svih zahtjeva kupaca. Kompanija pićem, hranom, duvanskim proizvodima i hemijom snabdijeva preko 3.000 ugostiteljskih objekata u Crnoj Gori i lider je u Horeca snabdijevanju. 

Proizvodi kompanije nalaze se na policama svih marketa u Crnoj Gori, gdje zauzimaju veoma značajne pozicije.

Kompanija stalno proširuje svoje kapacitete i svakodnevno povećava broj klijenata, koji NTC prepoznaju kao preduzeće koje u potpunosti i u svakom pogledu izlazi u susret njihovim zahtjevima i potrebama.

Kompanija je sa dobavljačima svakodnevno u pregovorima o uvozu i zastupanju novih brendova koji su prilagođeni potrebama kupaca.

Kompanija NTC je proteklih godina zaposlila gotovo 80% visokoškolaca koji su u kompaniji obavljali stručno osposobljavanje. NTC redovno ispunjava obaveze prema zaposlenima, državi i drugim subjektima.

Planovi kompanije za budućnost vezani su za proširenje prodajnog asortimana, povećanje broja kupaca, kao i broja radnika.