Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

EPCG: IZVUČENI DOBITNICI NAGRADNE IGRE ZLATNI TIM

17.07.2019
image

U poslovnoj zgradi Elektroprivrede Crne Gore u Nikšiću organizovano je izvlačenje dobitnika nagradne igre Zlatni tim uhvati ritam 2 , u skladu sa odobrenim Pravilima nagradne igre, saopšteno je iz EPCG.

"Nagradna igra Zlatni tim uhvati ritam počela je 15. juna i trajala do 30. juna.

Nagradna igra je organizovana za članove Zlatnog tima, odnosno sva domaćinstva koja su 31. januara imala stanje duga 0 eura i tako postali članovi Zlatnog tima, a taj status održali do 30. juna redovnim izmirenjem obaveza za utrošenu električnu energiju.

U bazi za izvlačenje dobitnika našlo se 138.586 domaćinstava, članova Zlatnog tima. Nagradni fond je automobil CITROEN C-ELYSEE, 1,5 hDi, 100 ks, 4 vrata i 150 umanjenja na računu od 50 eura. 110 umanjenja od 50 eura izvlačilo se iz baze u kojoj su svi članovi Zlatnog tima, njih 138.586, a 40 umanjenja iz baze u kojoj su članovi Zlatnog tima koji koriste servis Elektronski račun, kojih je bilo 12.223", navedeno je u saopštenju.

Proces izvlačenja nadgledala je komisija u sastavu: Milan Perović, predsjednik, iz funkcionalne cjeline Snabdijevanje, Jelena Ćeranić, član, iz Direkcije za informacine tehnologije i Mitar Vučković, član, iz Direkcije za ljudske resurske i korporativnu komunikaciju.

"Automobil CITROEN C-ELYSEE dobilo je domaćinstvo sa pretplatnim brojem 14124311 iz Mojkovca. 150 umanjenja od 50 eura dobila su domaćinstva iz raznih crnogorskih gradova. Njima će se umanjenje od 50 eura automatski obračunati na narednom, julskom računu.

Sistem izvlačenja dobitnika organizovan je metodom slučajnog izbora pretplatnog broja korisnika elektronskim putem.

Spisak dobitnika može se pogledati na web sajtu www.epcg.com , 18. jula u svim štampanim medijima biće objavljen oglas sa pretplatnim brojevima dobitnika i gradom u kojem se nalazi, o dobitnicima se javnost može informisati i na našoj Fejsbuk stranici na kojoj je išao prenos uživo", navode iz EPCG.