Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

FK SUTJESKA: POČELE PRIPREME ZA NOVU SEZONU

17.06.2019
image

Šef stručnog štaba Fudbalskog kluba Sutjeska, Nikola Rakojević, obavio je prozivku igrača, koji su protekla dva dana odradili neophodne ljekarske preglede, nakon čega su fudbaleri dvostrukog uzastopnog šampiona Crne Gore odradili i prvi trening, čime su zvanično počele pripreme za novu sezonu.

U odnosu na kraj prethodne sezone na današnjem okupljanju nije bilo Stefana Cicmila zbog povrede, Miloša Vučića i Luke Merdovića koji su odlučili da promijene sredinu, dok se na prozivci nije pojavio ni libijski reprezentativac Zakaria Alharaish, iako mu ugovor sa klubom ističe 30. juna.

Nova lica bila su povratnik sa pozajmice iz ekipe Lovćena Eraković, nove akvizicije - Nikolić, Šofranac i Kojašević, kao i trojica omladinaca naše ekipe Babić, Janjić i Bojović.

Na raspolaganje šefu struke su:

Golmani:
Vladan Giljen, Suad Ličina i Darko Mićanović

Odbrana:
Marko Vučić, Nemanja Nedić, Darko Bulatović, Dragan Grivić, Bojan Ciger, Aleksandar Šofranac i Anto Babić

Sredina terena:
Marko Ćetković, Stefan Stefanović, Branislav Janković, Vladan Bubanja, Aleksa Marušić, Novica Eraković i Nikola Janjić.

Napadači: Bojan Božović, Božo Marković, Milutin Osmajić, Miljan Vlaisavljević, Stefan Nikolić, Damir Kojašević i Marko Bojović.

Plavi će trenirati u Nikšiću do četvrtka, kada je planiran odlazak na pripreme na Zlatibor gdje će se ekipa zadržati do 3. jula.

Žrijeb za prvo kolo kvalifikacija za UEFA Ligu šampiona je sjutra u 14 sati i 30 minuta, dok će potencijalne protivnike u drugom kolu Lige šampiona ili Lige Evrope Plavi saznati na žrijebu koji će biti održan u srijedu u 12 časova.

Oba žrijeba će biti direktno prenošena na Uefa.com

 

fksutjeska.me