Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

DPS NIKŠIĆ: ISPUNJENA OBEĆANJA

18.12.2018
image

Sinoć održane sjednice Izvršnog i Opštinskog odbora DPS Nikšić na kojim je razmatran izvještaj o realizaciji izbornih obećanja.

Potpredsjednik Vlade i koordinator za Nikšić, Milutin Simović izrazio je zadovoljstvo učinjenim u Nikšiću u prethodnom periodu i istakao da očekuje isti trend i u 2019. godini. Trend odgovornog, posvećenog i pregalačkog odnosa prema svemu onome što je obećano u izbornom programu. Jedino takvim postupanjem se može opravdati ukazano povjerenje građana.

Predsjednik Opštine Nikšić Veselin Grbović je OO DPS Nikšić upoznao sa realizacijom izbornih obećanja lokalne samouprave, datih u susret prethodnim lokalnim izborima. Zakljuceno je da su realizovani brojni infrastrukturni projekti, koji su Nikšiću dali novu dimenziju. Istakao je da će se nastaviti realizacija svih datih obećanja, kako bi na narednim parlamentarnim i lokalnim izborima o lokalnoj samoupravi u Nikšiću govorila djela a ne riječi.

Predsjednik OO DPS Nikšić Ivan Mitrović, pohvalio je rad lokalne uprave i pozvao sve u Lokalnoj zajednici da dopinesu budućim izazovima politike DPS-a u Nikšiću, navodi se u saopštenju.