Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

MARKOVIĆ ČESTITAO DAN OPŠTINE: NIKŠIĆ VIŠE NIJE GRAD IZ KOJEG SE ODLAZI

17.09.2018
image

Premijer Duško Marković, čestitao je građanima i rukovodstvu Nikšića Dan opštine – Dan oslobođenja grada – 18. septembar, ocijenivši da su uspješni projekti na državnom i lokalnom nivou garancija daljeg napretka nikšićke opštine i boljeg života građana.

Marković je kazao da Nikšićani Dan oslobođenja dočekuju u mnogo boljim okolnostima nego ranijih godina.

"Zahvaljujući predanom radu i strateškom pristupu lokalne uprave Nikšić više nije grad iz kojeg se odlazi i kroz koji se samo prolazi. Sve čestitke za ono što radite. To ne samo da jača Nikšić nego i pospješuje državnu ekonomsku politiku“, rekao je Marković, predsjedniku Opštine Nikšić, Veselinu Grboviću.

Na sastanku je zaključeno da brojni realizovani projekti ili projekti čija je realizacija u toku ili u planu, poput obnove lokalne infrastrukture, gradnje energane, doma za stare, zapadne tribine Gradskog stadiona, obnove Dvorca kralja Nikole, uz vidljivu pojačanu aktivnost u izgradnji i državne razvojne projekte iz oblasti saobraćaja, poljoprivrede i energetike, predstavljaju garanciju za dalje unapređenje perspektive nikšićke opštine i podizanje standarda i kvaliteta života građana.

Sastanku je prisustvovala i sekretarka Sekretarijata za finansije opštine Nikšić Sanija Fatić.