Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

OO DPS NIKŠIĆ: U NIKŠIĆU SVAKOM PO ZASLUZI

02.03.2019
image

Nikšić je danas još jednom potvrdio svoju opredijeljenost i privrženost demokratskim principima i evropskom putu Crne Gore, i jasno rekao ne retrogradnoj i rušilackoj politici. Kao što su oni 2017. god. bojkotovali lokalne izbore, tako su njih danas bojkotovali građani Nikšića. I dok su promašeni političari, dokazani demagozi i obmanjivači, a osvjedočeni gubitnici muku mučili da sakupe na mobu u Nikšiću svoje članove iz cijele Crne Gore, ne bi li tako poslali poruku kako se grad pod Trebjesom odrekao DPS-a i svog predsjednika, nikšićka omladina im je na dostojanstven način, kao i uvijek do sada, prkosno i ponosno odgovorila i poslala jasnu poruku.

Preko stotinu mladih ljudi na današnji dan, učlanjenjem u DPS u Nikšiću jasno su poručili da ne žele iskonstruisane afere, izdajnike, demagoge, nezavisne „intelektualce“, koje okuplja mržnja prema Crnoj Gori i pohlepna vlastoljubivost.

Naša omladina želi da razvija Nikšić i Crnu Goru zajedno sa DPS-om, jer su sigurni da je jedino naša partija kadra da vodi ovaj grad i državu pravim putem.

Njihova paradiranja, okupljanja, autobuse, neznane i nezvane goste, Nikšićani su odavno prozreli i prezreli, pa su i ovog puta doživjeli fijasko. Omladinu nikšićku ne mogu obmanuti i prevariti, jer je mladost Nikšica svjesna da mnogobrojni projekti koje smo realizovali i koji tek slijede nijesu nikakva fatamorgana već rezultat odgovorne politike Demokratske partije socijalista. I tako je danas Nikšić ispratio one koji ga se sjete samo kad ponestane inostranih donacija, kad ni prljava kampanja, ni prljaviji umovi lica sa potjernica ne pomažu njihovim naumima.