Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

NEMANJA NEDIĆ NAJBOLJI FUDBALER SUTJESKE U SEPTEMBRU

10.10.2018
image

Defanzivac Sutjeske Nemanja Nedić proglašen je za najboljeg fudbalera aktuelnog šampiona u septembru u izboru na zvaničnoj klupskoj Fejsbuk stranici. Pored Nedića u najužem izboru bili su i Darko Bulatović, Stefan Lončar i Stefan Stefanović, koji su u septembru odigrali po pet utakmica, postiglli po pogodak, i dva puta izborili mjesto u idealnom timu kola.

Četiri fudbalera u konkurenciji su se našli prema statističkim podacima oficijalnog sajta inStat Scout, najboljim timovima kola ArenaSport TV kao i učinku (golovima i asistencijama), a Nedić je u finalnom izboru imao 64,36% glasova u odnosu na Lončara. 

Titulu najboljeg u avgustu ponio je mladi reprezentativac Marko Vučić.

Stameni štoper, koji je u Sutjesku stigao prošle sezone iz Grblja, je istakao da je priznanje zasluga cijele ekipe.

"Drago mi je što sam dobio podršku od naših navijača koji su glasali, ova nagrada za mene ima posebnu draž, upravo iz razloga što dolazi od strane ljudi koji vole i podržavaju naš tim, iako zaista moram naglasiti da je ne gledam kao ličnu, već kao nagradu cijele ekipe. Siguran sam da ne bi pogriješili da su izabrali bilo kog drugog igrača naše ekipe, jer mi smo jedan tim i borimo se zajedničkim snagama za zajednicke ciljeve", zaključio je Nedić.

Nedić je rođen u Beranama, prošao je sve mlađe selekcije u rodnom gradu, a za Sutjesku je do sada odigrao 45 utakmica i postigao dva gola.