Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

ODRŽAN PRVI MEĐUNARODNI TURNIR „MINI TROFEJ TREBJESE“

15.04.2019
image

U organizaciji RK ,,Trebjesa NOA" održan je I Međunarodni turnir „Mini Trofej Trebjese“ koji je okupio preko 120 djece iz Crne Gore i Bosne i Hercegovine.

Na turniru koji je organizovan za djevojčice rođene 2008. godine i mladje učestovale su ekipe Devetke i Feniksa iz Podgorice, ŽRK Jedinstvo iz Bijelog Polja sa dvije ekipe, ŽRK Leotar iz Trebinja i domaćin turnira RK Trebjesa. Mnogobrojni gledaoci su mogli da uživaju u prvim utakmicama ove generacije djevojčica, a devet odigranih utakmica u toku turnira je pokazalo svu raskoš ove talentovane generacije.

Turnir je osvojila ekipa Trebjese, druga je bila ekipa Devetke, dok je treća bila ekipa Feniksa.

Podijeljene su nagrade i za najbolje pojedince turnira tako da je najbolji golman turnira Maša Dubljević iz RK Trebjesa, najbolji strijelac turnira je Dulović Sanja iz ŽRK Devetka, najbolji asistent turnira je Jana Musić iz ŽRK Leotar, najbolji odbrambeni igrač je Nadja Marinković iz ŽRK Jedinstvo, najbolji igrač je Ivana Savić iz RK Trebjesa, dok je najmlađi učesnik Nađa Radičević iz ŽRK Devetka.

Za pobjedničku ekipu nastupile su Maša Dubljević, Ivana Savić, Vasilisa Savić, Ksenija Nikčević, Dara Mijušković, Anđelina Orbović, Jaredić Aleksandra, Pejović Anđela, Pejović Anastasija, Kokotović Aleksandra, Bojanić Tijana, Anja Bulajić, Brnović Anđela, Jana Čanović, Jelena Vukićević, Stanjević Anđelina, Šljukić Teodora.

,,Zahvaljujemo svim ekipama na dolasku, zajedničkom druženju i vidimo se sljedeće godine. Zahvalnost za organizaciju turnira dugujemo Pekari Uniprom, kompaniji Klikovac D.O. O i Apoteci Uniprom pharm", naveli su iz kluba.