Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

MUZIČKA AUDICIJA U POZORIŠTU

02.03.2019
image

U Nikšićkom pozorištu u 11 sati biće održana muzička audicija povodom organizovanja festivala ,,Dan kulturnog stvaralaštva mladih” za opštine Nikšić, Plužine, Šavnik i Žabljak.

Cilj ove audicije je odabir mladih muzičkih talenata, vokalnih solista i instrumentalista iz oblasti etno, izvorne i etno-pop muzike Crne Gore.

Pravo učešća imaju svi učenici osnovnih,srednjih škola i studenti sa prebivalištem ili mjestom rođenja u gore navedenim opštinama, a stručni žiri odabraće najbolje izvođače.

Zainteresovani kandidati mogu se prijaviti putem poziva na kontakt telefon 069/622- 727, ili doći lično na dan audicije u Nikšićko pozorište.

Događaj se organizuje u sklopu projekta ,,Pospješivanje i promocija kulturno-umjetničkog stvaralaštva mladih Nikšića, Plužina, Šavnika i Žabljaka" koji je finansijski podržan od strane Ministarstva kulture Crne Gore, na osnovu Javnog konkursa ,,Raznolikost izraza nezavisne kulturne scene“. Ovaj projekat implementira NVO Umjetničko muzičko udruženje ,,SCENA" iz Nikšića.