Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

USKORO POČINJE MUZIČKO TAKMIČENJE ”ŠTO GLASNIJE”

01.10.2018
image

Akademia bar organizuje takmičenje mladih neafirmisanih pjevača iz Nikšića i drugih crnogorskih gradova, koje za cilj ima njihovu promociju. Takmičenje pod nazivom "Što glasnije", otvoreno kako za amatere, tako i za profesionalne pjevače, a broj takmičara je ograničen na 24, koji će biti podijeljeni u tri grupe po osam.

Početak takmičenja je 8. oktobra, a ostala su još tri dana za prijave. Kako su najavili organizatori, trajaće sedam nedjelja, i održavaće se dva puta sedmično - ponedjeljkom i srijedom.

Prema riječima Dalibora Petkovića, organizatora takmičenja i vlasnika Akademia bara, takmičenje je idealna prilika mladim pjevačima za sticanje dragocjenog iskustva.

"U Crnoj Gori postoje samo jednodnevne karaoke. Takmičenje je pravo osvježenje, koje će pomoći mladim ljudima da nauče nešto novo, steknu iskustvo", kazao je Petković za portal RTNK.

Učesnike će ocjenjivati stručni žiri koji će biti sastavljen od renomiranih crnogorskih pjevača i muzičara: Nina Žižić, Aleksandar Zoranić, Davor Vučetić, Marko Perić (ex No Name), Ivan Ivanović (Bubnjivi), Veljko Vučurović (Autogeni trening), Ljubo Ćeranić, Stefan Bjeletić i drugi. Za prva tri mjesta obezbjeđene su vrijedne nagrade.

Nagrada za prvo mjesto je putovanje za dvije osobe - Grčka , Italija ili Francuska, za drugo mikrofon SHURE 58, a za treće mjesto – vikend za dvoje u Etno selu "Montenegro".Biće obezbjeđene i druge vrijedne nagrade za koje će se pobrinuti sponzori: Tuborg, Jagermeister, De-Lux rasvjeta, Beauty studio Status, d.o.o. Sparks i cvjećara D&I.

Takmičari se mogu prijaviti slanjem CV-a ili kratkog snimka na mail: akademiabar@gmail.com ili na facebook stranici Akademia bar-a. Prijave su besplatne.