Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

OBJAVLJEN JAVNI POZIV ZA RAD U OMLADINSKIM SERVISIMA

31.05.2020
image

Ministarstvo sporta i mladih raspisalo je 27. maja 2020. godine Javni poziv za angažovanje lica za obavljanje administrativno-tehničkih poslova, potrebnih za funkcionisanje omladinskih servisa u Podgorici, Danilovgradu, Nikšiću, Mojkovcu, Petnjici, Plavu i Šavniku.

Kako navode, omladinski servisi predstavljaju mjesto gdje mladi, kroz direktnu komunikaciju na terenu, kako međusobnu, tako i interakciju sa drugim subjektima, mogu da zauzmu zavidan udio u kreiranju politika za mlade.

"Pozivamo sve zainteresovane da se odazovu na poziv Ministarstva, te da postanu dio kreativnog tima koji pokreće stvari, a u kojem će rad biti zanimljiv i donijeti im jedinstvena iskustva. Dođite sa otvorenim umom i pozitivnim stavom, a mi vas čekamo da ovo druženje pretvorimo u produktivan proizvod na koji ćemo svi biti ponosni", zaključuju u saopštenju.

Javni poziv možete preuzeti ovdje: http://www.ms.gov.me/vijesti/224812/Javni-poziv-za-angazovanje-lica-za-obavljanje-administrativno-tehnickih-poslova-potrebnih-za-redovno-funkcionisanje-omladinskog.html