Ekonomija

Vijesti iz ekonomije

NOVI CITY MARKET U BREZOVIKU KOD NIKŠIĆA

NOVI CITY MARKET U BREZOVIKU KOD NIKŠIĆA

22.09.2022 / 19:11

U Brezoviku (Nikšić), u ulici Mokra njiva bb (na mjestu gdje je nekad bio Aroma market) danas u 10h otvara se novi CITY market. Tokom tri dana od otvaranja (od 22. do 24. septembra) svi potrošači će moći da obave izuzetno povoljnu kupivinu s popustom od 20 odsto na cijeli asortiman. Pored popusta za sve potrošače u četvrtak, petak i subotu obazbijeđeni su brojni pokloni, promocije i akcije.


„Mještani naselja Brezovik će imati priliku da svakodnevne kupovine obave u uređenom i prijatnom ambijentu CITY marketa, sa pažljivo biranim asortimanom i to od raznovrsnih hljebva i peciva iz naše pekare, pa do velikog izbora svježeg voća i povrća. Posebne pogodnosti za sve kupce je mogućnost da kupe već zapakovano svježe meso iz naša Domaće mesare. Kvalitet našeg mesa je već prepoznat među kupcima, a od sada će i mještani ovog nikšićkog naselja moći da se uvjere u to. Kako smo i najavili za sve kupce smo, od danas od subote, omogućili popust od 20 odsto na cijeli asortiman pa pozivam sve mještane Brezovika i okolnih naselja da nas posjete i ostvare ove povoljnosti pri kupovini“ – saopštili su iz Domaće trgovone u čijem sastavu posluju CITY marketi.

Ovo je treći CITY market kompanije Domaća trgovina u Nikšiću. Proces renoviranja i kreiranja što ugodnijeg ambijenta u CITY marketima se nastavlja, a svojim jedinstvenim asortimanom, proizvodima italijanskog brenda Conad i domaće market Montella kupcima je omogućen izbor kvalitetnih i cjenovno povoljnih proizvoda.

Drage komšije, posjetite novo mjesto opuštene kupovine.

Vidimo se u CITY marketu u Brezoviku!

PROMO SADRŽAJ

Podijelite na: