Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

IDEA PRODAVNICE U NIKŠIĆU U NOVOM RUHU

18.08.2020
image

Na šetalištu Alekse Backovića u Nikšiću, u novom izdanju i sa još kvalitetnijom ponudom od danas je na usluzi ljepša, bolja IDEA prodavnica. 

Renovirani objekat koji se prostire na više od 100 metara kvadratnih opremljen je po modernim standardima, a samim preuređenjem je kreirana urbana radnja za zadovoljenje svakodnevnih potreba potrošača. U prijatnom, novom ambijentu ali toplom, dobro poznatom okruženju i ljubaznoj atmosferi ispunjenoj pažnjom naših zaposlenih, ova IDEA prodavnica oplemeniće dosadašnje iskustvo kupovine potrošačima Nikšića.

Brojne povoljnosti i pokloni očekuju sve posjetioce u naredna tri dana. Tako je za dan otvaranja, za prvih 200 potrošača IDEA pripremila poklone, a svaka 30-a kupovina je gratis. Sjutra, 19. avgusta od 10h do 14h traje Happy Hours, kada se na svaku kupovinu ostvaruje 10% posto popusta. Uz to, za svaki račun preko 10 eura uz Super Karticu potrošači dobijaju dodatnih 100 bodova. Dodatni bodovi očekuju vlasnike Super Kartice i u četvrtak, 20. avgusta.

Uskoro planiramo otvaranje još jedne važne prodavnice koja se nalazi na lokaciji od izuzetnog značaja za građane Nikšića- IDEA Dom revolucije. Novi izgled i brojne pogodnosti donosi vam i IDEA Rudo polje koja se nalazi u ulici VI Crnogorske, čije otvaranje je zakazano za kraj mjeseca.

PROMOTIVNI SADRŽAJ