Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

PARTY BUS KREĆE IZ PODGORICE

21.07.2021
image

Tradicionalna manifestacija, Party bus se organizuje peti put za redom i kreće iz Podgorice. Projekat je osmišljen originalno kao jedinstvena koncepcija koja u Crnoj Gori i regionu nikad prije nije realizovana.

Putujući autobus u kojem su smješteni organizatori, mediji i izvođači kreću iz Podgoricei prolaze kroz Crnu Goru do krajnjih destinacija Kolašina i Pljevalja, gdje nastupaju na otvorenom. Realizacijom manifestacije, prethodnih godina promovisali smo Plužiine, Bar i Podgoricu, Nikšić, Danilovgrad, ali i turističke destinacije koje gravitiraju u okolini ovih gradova kao što su Pivsko jezero, Pivski manastir, Spomen dom Crkvičko polje i etno sela na prostoru Pive, Krupačko jezero, Nikšić, Manastir Ostrog, Duklju, Kučka korita, Virpazar i Skadarsko jezero, podrum vina Tvrđavu Besac, Stari grad Bar, plaže, kao privatne crnogorske vinarije.

Cilj nam je da i ove godine promovišemo ljepote sjevera Crne Gori, i kroz muzički i ekološki program pokažemo ove destinacije na poseban način. Party bus će i ove godine biti prilika i za profesionalni video zapis čiji sadržaj je isključivo promotivno turistički. Film koji se radi u postprodukciji je jedinstven after movie koji je na autentičan način zabilježio, pored muzičkog dijela projekta i prirodne ljepote Crne Gore. Pauze za osvježenje su pažljivo osmišljene kako bi svi kadrovi filma bili jedinstveni. Kao i prethodnih godina u sklopu parti busa biće realizovan i čitav set ekoloških programa, od čišćenja izletišta do simboličnih sađenja sadnica. Kao i prethodnih godina pokrovitelji manifestacija su Nikšićka pivara i EPCG.

Na ovogodišnjem Party busu, nastupiće , Galija, Ibrica Jusić i Rudolf , a ulaz na koncertima je slobodan jer je ideja projekta afirmacija alternativne kulture u koju spada i rok muzika.