Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

MIR JE NAŠA NACIJA: U ŽUPI NAPADNUTI NAŠI AKTIVISTI

01.03.2021
image

Pristalice DPS-a, koje su danas pristigle iz cijele Crne Gore, tokom svoje „miroljubive“ i „patriotske“ vožnje gradom, napale su aktivistu Demokrata, Branka Mušikića, u Župi, na čijem se imanju nalazi bilbord koalicije „Mir je naša nacija“ - saopšteno je iz te koalicije.

- Naime, pristalice DPS-a pokušale su da sruše bilbord koji se nalazi na imanju Mušikića, a na šta je on reagovao u pokušaju da ih spriječi u nastrajima na njegovu imovinu. Dakle, pristalice DPS-a su upale u posjed i napale Mušikića koji bio prinuđen da se brani. Tom prilikom su Mušikiću upućene najprimitivnije uvrede nakon čega su „patriote“ prešle na gađanje Mušikića flašama i kamenicama usled čega su nastala oštećenja na njegovoj imovini. Osim toga, pristalice DPS-a su kamenovale bilbord na kojem je fotografija Moma Koprivice, nosioca liste koalicije „Mir je naša nacija“ a što se može tumačiti i kao mafijaška poruka budući da se u koloni „patriota“ nalazi pregršt bezbjednosno interesnatnih osoba. Najzabrinjavajuće je to što je policija reagovala tek kada je umalo došlo do fizičkog obračuna a sve ostalo mirno posmatrala - navode iz koalicije "Mir je naša nacija".

Oni ocjenjuju da je "očigledno da se mržnje, netolerancije i anticivilizacijskih vrijednosti pristalice ostataka poraženog režima neće otarasiti sve dok im idoli poput Brana Mićunovića, Zorana Lazovića i ostale kriminalne bulumente slobodno šetaju Crnom Gorom".

- Zbog ovakvih stvari, i svega onoga na šta je „Evropska mafija za Nikšić“ spremna da učini ne bi li širila strah, 14. marta moramo ovjeriti pobjedu od 30. avgusta kako bismo jednom za svagda raskrstili sa mafijom i njenim političkim krilom - poručuju iz koalicije "Mir je naša nacija".