Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

OO DPS NIKŠIĆ: UPRKOS NEVIĐENOJ POLITIČKOJ KORUPCIJI, ZADRŽALI SMO 18 MANDATA

04.04.2021
image

Uprkos neviđenim pritiscima na građane u mjestu Javljan, i očiglednoj političkoj korupciji od strane stranaka iz koalicije na državnom nivou, ukupni rezultat na lokalnim izborima u Nikšiću nije promijenjen, odnosno URA nije uspjela da osvoji mandat, navodi se u saopštenju OO DPS Nikšić.

Kako ističu, činjenica da je URA osvojila 28 glasova na mjestu na kojem prije tri nedjelje nije imala ni jedan glas, jasno svjedoči kakvim se sve nedozvoljenim i protivzakonitim metodama služila ova partija.

,,Simpatizeri DPS su bili predmet stravičnih pritisaka i ucjena, a prijetilo im se i gubitkom radnog mjesta ukoliko ne glasaju onako kako odgovara URA.

Ovo je samo još jedan primjer beskrupuloznih metoda kojima se služe partije koje čine vlast na državnom nivou, kao i potvrda da je URA sve samo ne proevropska stranka, imajući u vidu njihovo ukupno političko djelovanje, zaključno sa ovim danas skandalom.

U potpunosti je, dakle, jasno da partije koje čine vlast na državnom nivou nemaju nijedan zajednički imenitelj izuzev mržnje prema Demokratskoj partiji socijalista i evropskom putu Crne Gore.

Ipak, i današnja, nova pobjeda Evropskog tima, kada smo uspjeli da obranimo mandat od zajedničkog destruktivnog djelovanja naše konkurencije pokazatelj je da podrška našoj partiji jača iz dana u dan te da ćemo veoma brzo se vratiti u poziciju predvođenja daljeg evropskog puta naše države", kažu iz DPS-a.

Oni su zahvalili vjernim simpatizerima i glasačima, koji su, kako kažu iz OO DPS Nikšić,pokazali da se ne daju zastrašiti i da njihovi principi i politička uvjerenja nijesu i nikad neće biti predmet prodaje.