Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

PKS: MUŠIKIĆ PROVOCIRAO KOLONU

01.03.2021
image

Spinovano saopštenje čuvenog Moma Koprivice, koji zna po čemu ga Nikšićani pamte i još „čuvenije“ njegove „miroljubive“ partije bez nacije, da su komite napale nekog đeda u Liverovićima, prilikom veličanstvenog auto obilaska Nikšića-ne samo da je jeftino, no je lažljivo spinovanje, koji ne smije ostati bez odgovora - saopšteno je iz Patriotsko-komitskog saveza.

Oni navode da kako napreduje "njihova najnovija lovčka priča" tako se mijenjanju i akteri "pa su sada već u drugom mediju „krivi“ dps-ovci, ne mi, a do jutra će đed, presamićen od duševnih bolova posjetiti njihovu uzdanicu, novog vd direktora bolnice, koji se bar javno šaketao sa kolegom iz fronta oko ove lijepe fotelje-i eto ih selfiji sjutra sa nekog odjeljenja".

Iz PKS navode da je Branko Mušikić na svom imanju postavio bilbord sa Koprivicinom slikom, pa je okupio užu i širu familiju i počeo da provocira kolonu - "čule su se psovke, kletve, vrijeđanja, dignuta tri prsta i slično".

- A mi nijesmo Momo piplice, no Crnogorci i Crnogorke, pa im je odgovoreno, dok đed nije ispotegao vile! Čak ga je njegova familija opkolila jer sa vilama put naše mladosti ne bi mogao nijedan korak dalje napraviti. Neki borbeni „vršnjak“ je potom uzeo kamenje i počeo da gađa djevojku koja je smirivala situaciju, o čemu već kruži snimak po društvenim mrežama - navode iz PKS.

- Da naše obezbjeđenje skupa, a potom i policija, nije reagovala i spriječila incident, ne bi mu bar ona ograda ostala čitava; jedino ako je ovi miroljubivi bez nacije, noćas ne dokrajče, kako bi i sjutra pričali o nepostojećem „napadu komita“ na pomahnitalog župskog đeda!

Dajte ljudi, borimo se muški uoči izbora! Ne lažima, ne prevarama, ne spinovanjem! A znamo da ste u nokdaunu, ali ako su vam glavno oružje pobiješnjeli đedovi i đeca od tetaka i čuda, onda stvarno imate problem druge vrste, kojem vam ni vaš Mirković ne može pomoći! A našim momcima, svaka poštena čast na ovu mahnitost - navode iz PKS.