Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

PREKRŠAJNE PRIJAVE ZBOG POSJEDOVANJA OPOJNIH DROGA

21.10.2020
image

Policija je podnijela prekršajne prijave protiv B.M., B.K., D.N. i G.M. zbog počinjenih prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

Pripadnici interventne grupe su u dvorištu jedne Osnovne škole u Nikšiću legitimisali B.M. (20), S.P. i G.D. iz Nikšića, a tom prilikom je od B.M. oduzeto jedno pvc pakovanje marihuane, saopšteno je iz Uprave policije.

Takođe, kako dodaju, pripadnici interventne jedinice su u ulici Sarajevski put kontrolisali vozilo podgoričkih registarskih oznaka kojim je upravljao V.B. iz Plužina, a sa kojim se kao saputnik u vozilu nalazio B.K. (25), državljanin Sjeverne Makedonije, od kojeg su policijski službenici oduzeli jednu ručno pravljenu cigaretu marihuane.

B.K. je uhapšen zbog počinjenog prekršaja iz oblasti Zakona o sprječavanju zloupotrebe droga.

U blizini jezera Slano kontrolisano je vozilo kojim je upravljao J.M.iz Nikšića, a sa njim su se vozilu nalazili P.M. i D.N. (19).

,,Prilikom kontrole policijski službenici su od D.N. oduzeli dva pvc pakovanja marihuane i jedno pvc pakovanje kokaina. Osim toga, pripadnici ove jedinice su u naselju Gornje polje kontrolisali automobil kojim je upravljao B.B. sa kojim su se u vozilu nalazili A.T. i G.M. (30). Kontrolom G.M. je pronađeno i oduzeto pvc pakovanje marihuane”, dodaju iz policije.