Sport

Vijesti iz sporta

KONRAD I DALJE NA ČELU LISTE STRELACA

KONRAD I DALJE NA ČELU LISTE STRELACA

18.03.2023 / 21:05

Napadač Sutjeske Tajron Konrad sa 15 postignutih golova zauzima prvo mjesto na listi strijelaca Meridianbet Prve fudbalske lige, u takmičenju za Trofej Radija Crne Gore.

Golgeter Petrovca Mamadu Mendi i Vuk Striković iz Sutjeske postigli su po osam, a po gol Fatos Bećiraj iz Mornara i Rodrigo Faust iz Petrovca. Po šest puta u strijelce upisali su se Hulijan Montenegro iz Arsenala, igrač Dečića Stefan Denković i Žarko Korać iz Jedinstva. Po gol manje postigli su igrači Arsenala Ivan Bulatović i Boris Došljak, članovi Budućnosti Marko Bakić, Zoran Petrović i Stefan Milošević, Armin Bošnjak i Vojin Pavlović iz Jezera, napadač Rudara Danin Talović i igrači Sutjeske Oujidi Sahli, Novica Eraković i Dragan Grivić.

Prvi trofej Radija Crne Gore, u sezoni 2013/14, osvojio je Stefan Mugoša u dresu Mladosti, a u narednih osam golgeteri Sutjeske Goran Vujović, Igor Ivanović, Marko Ćetković i Božo Marković, igrači Mladosti Marko Šćepanović i Zoran Petrović, napadač Zete Nikola Krstović i Adnan Bašić iz Petrovca.


Izvor: Mina
Foto:  FSCG

Podijelite na: