Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

GOJKOVIĆ OBJAVIO SPISAK IGRAČA

13.06.2018
image

Selektor vaterpolo reprezentacije Crne Gore, Vladimir Gojković, saopštio je spisak igrača na koje računa za finalni turnir Svjetske lige.

Na spisku se nalaze Lazović Dejan, Brguljan Draško, Banićević Bojan, Petković Marko, Vidović Stefan, Radović Đuro, Janović Mlađan, Đurđić Bogdan, Ivović Aleksandar, Mišić Saša, Drašković Dragan, Spaić Vladan, Kandić Slaven.

“U jakom sastavu ćemo nastupiti u Budimpešti. Ivović i Janović koji su igrali Ligu šampiona će nam se priključiti sjutra u Podgorici. To je onaj broj igrača koji je najduže u trenažnom procesu. Dosta dobro smo radili i misli da dio ovih igrača treba da iznese cijelo ljeto, sva tri takmičenja koja imamo. Igrači koji su se kasno priključili njih ćemo rotirati, neki će ići na jedno, a neki na drugo takmičenje. Mislim da imamo dobru ekipu i probaćemo da napravimo dobar rezultat u Budimpešti. Možemo da igramo sa svima. Turnir je zahtjevan, šest utakmica za šest dana”, rekao je Gojković.

U grupi A, pored naše selekcije nalaze se Mađarska, Japan i Australija, dok će u B grupi igrati Hrvatska, Kazahstan, Španija i SAD.

Turnir će se održati u Budimpešti od 18. do 23. juna.