Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

MRVALJEVIĆ: NIJEDAN PORAZ NIJE DOBAR, BIĆEMO PRAVI PROTIV MAKEDONACA

14.01.2022
image

Direktor rukometne reprezentacije Crne Gore Draško Mrvaljević, koji je u odsustvu selektora Zorana Roganovića vodio ,,lavove“ protiv Danske na startu Evropskog prvenstva, bio je djelimično zadovoljan poslije poraza od 30:21.

“Ne možemo da budemo zadovoljni rezultatom, poraz je uvijek poraz, kakve god da su okolnosti. S druge strane, zadovoljni smo jer je dosta mladih dobilo prostor da se dokaže. Mislim da smo u velikom dijelu meča bili dobri, sa malo drugačijom odbranom od one koju smo inače igrali”, rekao je Mrvaljević.

Svjetski prvak je potvrdio klasu, ali ni u igri “lavova” nije nedostajalo ideja.

“U duelu smo bili dobri, iako na tome možemo još da radimo. Ali to su neke nove stvari, imamo pet debitanata na Evropskom prvenstvu i ovo je za njih veliko iskustvo. Nadam se da ćemo u nastavku prvenstva moći da računamo makar na ovo što sada imamo, samo da ne bude novih iznenađenja”, rekao je Mrvaljević.

Naredni rival je Sjeverna Makedonija, koja je na startu izgubila od Slovenije.

“Nema razloga da u tom meču ne odigramo ovako takmičarski i disciplinovano. Siguran sam da ćemo biti pravi. Moramo da mislimo samo na sebe i na svoje okruženje, što nije lako”, zaključio je Mrvaljević.