Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

SUTJESKA SE U NEDELJU SASTAJE SA MORNAROM

03.12.2021
image

Fudbaleri Sutjeske dočekaće Mornar u pretposljednjem kolu jesenjeg dijela šampionata. Izabranici Milije Savovića pokušaće da prekinu niz od 4 meča bez trijumfa. Utakmica se igra u nedjelju od 13 sati.

Lider na prvoligaškoj tabeli suočen je sa malom krizom rezultata.Nakon poraza u Petrovcu Klub se oglasio i iznio stavove po pitanju dijeljenja pravde. U redovima Sutjeske svjesni su da se ono što je bilo, makar to bilo i na njihovu štetu, ne može vratiti, pa su misli usmjerene ka nedjeljnom duelu protiv barskog Mornara, na domaćem terenu.

Barani su od hita šampionata prešli put do ekipe koja je kuburila sa rezultatima, promijenila trenera, pa se Andrija Delibašić vraća na mjesto na kome je napravio prve fudbalske korake.

Milija Savović vjeruje u projekat započet ove sezone, svjestan stvari koje treba popraviti i vratiti ekipu na pobjednički kolosjek. Napominje da stvari koje se dešavaju van i oko terena ne mogu dovesti do promjene ambijenta u timu.

Kada je u pitanju predstojeći duel Savović zna koji su kvaliteti Barana, poznati su mu i nedostaci, a Sutjeskina pobjednička filozofija ni ovog puta neće izostati.

Brazilac Augusto smatra da ekipa i pored nešto loših rezultata u posljednje vrijeme posjeduje šampionski kvalitet, a recept za pobjedu je, kako kaže, maksimalno zalaganje.