Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

SUTJESKINI PIONIRI, PJETLIĆI I ŠKOLA FUDBALA NASTAVLJAJU SA TRENINZIMA

13.05.2020
image

Nacionalno koordinaciono tijelo za zarazne bolesti (NKT) saopštilo je da od petka - umjesto od ponedeljka - počinje drugi stepen ublažavanja mjera u sportu.

FK Sutjeska je donio odluku o nastavku trenažnog procesa za sve uzrasne kategorije. Pjetlići (rođeni 2008. godine) počeće sa treningom u petak 15. maja od 16:30, mlađi pioniri (2007) od 17:30 a stariji pioniri (2006) od 18:30.

Početak Škole fudbala planiran je za ponedjeljak 18. maja u 9:00 i treninzi ove uzrasne kategorije biće održavani ponedjeljkom, srijedom i petkom.

Odlukom NKT od petka će biti omogućene aktivnosti i u zatvorenom i na otvorenom, koje se mogu izvoditi u grupama. Takođe, za veće timske sportove u obzir treba uzeti i mogućnost razdvajanja tima u manje grupe tokom treninga, u skladu sa mogućnostima.

Sva takmičenja kojima rukovodi Fudbalski savez Crne Gore nastaviće se 30. maja, shodno smjernicama koje je Nacionalno koordinaciono tijelo za borbu protiv zaraznih bolesti donijelo na juče održanoj sjednici, saopšteno je iz FSCG.