Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

CRNOGORSKI PREDSTAVNIK NA PJESMI EVROVIZIJE PRED MOSKOVSKOM PUBLIKOM

23.04.2019
image

Članovi benda D-mol Ivana Obradović, Tamara Vujačić i Emel Franca doputovali su u Moskvu, gdje će, u sklopu međunarodne promocije pjesme “Heaven”, na poziv organizatora nastupiti u sklopu manifestacije "Moscow Preparty 2019".

Tokom dvodnevnog boravka u glavnom gradu Rusije planirani su i intervjui za lokalne i regionalne medije, kao i interpretacija numere grupe D-mol, koja će nas u maju predstavljati na Pjesmi Evrovizije.

Tokom boravka u zemlji, koja je jedinu evrovizijsku pobjedu ostvarila 2008. u Beogradu, biće organizovano gala veče na kome će nastupiti ovogodišnji takmičari, kao i mini koncert predstavnika Ruske federacije Sergeja Lazarova, kome je zamalo izmakla pobjeda u Stokholmu 2016, kad je bio drugoplasiran.

Tim gostovanjem završava se mini turneja crnogorskog benda u kojoj su stanice bile Amsterdam i Madrid.

Od regionalnih predstavnika koji pjevaju na ovogodišnjem Eurosongu, u Moskvi su jos i Nevena Božović, koja nastupa pod zastavom Srbije i Roko, koji brani boje Hrvatske.

Pjesma “Heaven”, čiji su autori Dejan Božović i Adis Eminić, biće na programu 14.maja i to sa startnim brojem 2, kada će djevojke i momci iz D-mola pokušati da animiraju publiku i stručni žiri da ih svojim glasovima svrstaju među 10 najboljih te noći.