Logo Icon

Radio i Televizija Nikšić

image

RUNDEK I SKY WIKLUH NA BEDEM FESTU

13.06.2019
image

Organizatori Bedem festa saopštili su nova imena koja će nastupiti na tvrđavi, a to su Darko Rundek i Đorđe Miljenović, poznatiji kao Skaj Vikler.

,,Ovoga puta na repertoaru X jubilarnog Bedem festa naći će generacijski “udaljeni” ali muzičkom nadarenošću i šarmom potpuno legitimni i inspirartivni muzičari koji će itekako obogatiti ovogodišnju ionako izvrsnu listu izvođača. Bedem fest potvrđuje svoju privrženost emociji, muzici, autentičnosti, dokazanom i potvrđenom muzičkom stvaralaštvu, kao i svoju raznovrsnost i bogatstvo žanrova. Upravo iz tog razloga Bedem fest traje i svakog dana izaziva divljenje i poštovanje svoje publike”,navodi Petar Šundić i dodaje da je jako važan stav posjetilaca, pa vode računa o tome da sve generacije nađu svoje mjesto na tvrđavi.

,,Darko Rundek, senior i senor, potvrđeno lice, antologija. Jedva čekamo njegov nastup na tvrđavi. Đorđe Miljenović, poznatiji kao Sky Wikluh u ovoj formi pokazaće svoje novo lice, govoreći o bolu, o gorkim životnim iskustvima zbog čega je upravo animirao regionalnu publiku đe god se pojavio. Svoj novi album premijerno će predstaviti u Crnoj Gori upravo na Bedem festu. Uvjereni smo da će taj nastup predstavljati pravo “emotivno pražnjenje” stvarajući magični kontakt kako za sebe tako i za sve posjetioce”, zaključio je Šundić.

Jubilarno izdanje Bedem Festa biće održano od 2. do 4. avgusta.